dijous, 11 de novembre del 2010

1000 visualitzacions de pàgina

Mai hagués pensat que en menys d'un mes i mig tindria 1000 visualitzacions de pàgina. El 98% dels meus lectors són d'Espanya, un 1,4% d'Estats Units, un 0,2% de Canadà, un altre 0,2% de Suècia, un 0,1% d'Austràlia i el 0,1% restant d'Alemanya. Moltes gràcies a tots per connectar-vos al meu blog.
És per això que m'agradaria sortejar una bossa entre tota la gent que em deixi un missatge en aquest i només en aquest post, incloent el seu e-mail i el seu país. El sorteig quedarà tancat el dijous dia 18 de Novembre a les 20,00h. Em posaré en contacte amb el guanyador per correu electrònic. Animeu-vos.

Front bag

Back bag

Nunca hubiera imaginado que en menos de un mes y medio llegara a tener 1000 visualizaciones de página. El 98% de mis lectores són de España. Muchas gracias a todos por conectaros a mi blog.
Es por esto que me gustaria sortear una bolsa entre toda la gente que me deje un mensaje en este y sólo en este post, incluyendo su e-mail y su país. El sorteo quedará cerrado el jueves día 18 de Noviembre a las 20,00h. Me pondré en contacto con el ganador por correo electrónico. Animaros.

Tanks all the people who connect at my blog. I will give you a gift (the bag at the top), to celebrate 1000 page views. If you like to participe, please just leave a comment and include your e-mail and your country in this post. The giveaway will be closed thursday November 18 at 20,00 h. I will contact you by e-mail. See you soon.

Merci a tout le monde qui se connect dans mon blog. C'est pour ça que je veux faire un tirage au sort de le sac photographié  au top de la page. Si vous souhaitez y participer, veillez s'il vous plaît à me laisser un commentaire en indiquant votre e-mail et votre pays. Le concours serà fermé le jeudi 18 de Novembre à 20,00h. Je contacterez avec vous. A bientôt.

11 comentaris:

  1. Jo soc la teva fan numero 1!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Hola Patricia!
    Te he encontrado en un blog americano y me he pasado a verte el blog.
    Me ha gustado mucho tu explicación de la cabecera del blog.
    Saludos

    ResponElimina
  3. Ets la millor!!! aquest blog és la bomba!!!

    Concep

    ResponElimina
  4. Hola Patricia, aquest blog és una meravella !
    Té coses xulíssimes !!
    angels

    ResponElimina
  5. Me gusta mucho tu blog. Tienes mucha imaginación

    Mari Angeles

    ResponElimina
  6. M'encanta aquest blog, té molt de mèrit que encara es facin petits tresors amb les mans !!!

    titiluro@gmail.com

    Serrat (Catalunya)

    ResponElimina
  7. m'agrada tot molt, és una xulada !!

    Gemma

    ResponElimina
  8. Felicidades!!, es todo precioso
    Loli

    ResponElimina
  9. Hola,
    Me gusta mucho tu blog. Enhorabuena !!
    Rosa

    ResponElimina
  10. Buscant un tutorial he trobat el teu bloc, m'agrada molt el que fas, jo estic començant tot just ara, així que'm queda molt per apendre i arribar al teu nivell.

    Mar - Espanya.

    furijuro@hotmail.com

    ResponElimina
  11. Felicitats pel blog! T'he descobert pel Socpetit i envejo aquestes mans que tens! M'encanta aquesta bossa i el collaret pel mòbil és super original!
    Enhorabona!
    Mar (Barcelona)
    mar_palet@yahoo.es

    ResponElimina