Aquesta nit toca que vinguin a casa a veure el futbol. He fet una "Quiche Lorraine".
Ingredients:
-1 paquet de pasta brisa fresca
-4 ous
-200 ml. de crema de llet
-150 g. de bacon talladet
-200 g. de formatge ratllat
-sal
-pebre.
Per estar segurs de que està cuita, ho punxem amb un escuradents que haurà de sortir sec.
Mireu quina pinta que té. No sentiu la olor que fa?.
Ingredients:
-1 paquet de pasta brisa fresca
-4 ous
-200 ml. de crema de llet
-150 g. de bacon talladet
-200 g. de formatge ratllat
-sal
-pebre.
Untar amb oli el motllo en el que farem la "Quiche". Col-locar la pasta i punxar-la amb una forquilla. Posar-hi per sobre el paper vegetal amb el que venia embolicada i al damunt hi ficarem mongetes o cigrons crus per donar-li pes i que no es facin bombolles. Precourem la massa en el forn precalent fins que estigui daurada.
Per al farcit, batem els ous, la crema de llet i tot remenant afegim el bacon i el formatge. Salpebrem amb cura de que no quedi massa salat, doncs el bacon ja ho és de per si.
Treiem el paper amb les mongetes i hi aboquem el farciment. Ho fiquem al forn aprox 20 minuts a 180ºC.
Mireu quina pinta que té. No sentiu la olor que fa?.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada