dijous, 8 de desembre del 2011

London

Per l'aniversari del Javier, els nens i jo li hem regalat un viatge a Londres.
Han estat quatre dies perfectes, en una ciutat meravellosa.
Hem passat fred, hem tingut sol i pluja, hem caminat com mai a la vida, hem rigut i sobretot hem desconnectat de la rutina diaria.
De museus només hem estat al Natural History Museum , al Science Museum i al British Museum .
Hem caminat per Portobello i Nothing Hill, el Soho, Central Park, per pràcticament totes les linies del Tube, per la ribera del Thames i  pels carrers més transitats i importants.
L'hotel estava a la zona de Earls Court, un suburbi amb casetes baixes i moníssimes d'estil victorià, peró que ara és ple d'inmigrants d'Asia meridional (indis i pakistanesos).
De menjar, ho hem provat tot: des del "fish and chips" fins a la teca exòtica i picant  de les ex-colonies (boníssima per cert): japo, xino, libanés, turc, indi, etc. De beure, te i cerveses de tot tipus.
I una cosa curiosa és que tothom menja i beu pel carrer, el metro i el bus a tothora. I per ser un lloc no Mediterrani, la gent es pasa el día al carrer. O és que a Londres hi viu molta gent?.
Hem anat de shopping i hem gaudit de les il.luminacions nadalenques de la ciutat. Les de Barcelona no li arriben a la sola de la sabata. A Covent Garden hi ha la botiga Apple, una de les més espectaculars que he vist mai.
I que dir del skyline?: Big Ben, London Eye, Houses of Parliament, el "pepinu" del Foster (Edifici Gherkin), Tower of London,etc. Sense paraules.



Arribant a l'aeroport de  Gatwick


Earl's Court


Senyalització urbana



Autobus de dos pisos


La típica cabina de telèfons


Edificis impressionants


El London Bike

La gràcia que ens feia la paraula "pedestrians"= vianants


Entrada al Tube


Big Ben


London Eye


Un sonat tocant la gaita

L'Uri amb un amic



Taxis



St. Paul Cathedral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada