A casa nostra ens agrada molt el menjar picant.Des que el Javier va treballar una temporada a Tunisia, ens hem aficionat a la harissa.
La harissa és una salsa picant molt comuna a la gastronomia magribina. Està feta de pebrots vermells picants fumats, cilantre, all i carví (una especie de comí). Es comercialitza en pols, en pasta (la meva preferida) o en forma de salsa.
Normalment es mescla amb oli d'oliva perque perdi una mica la seva picantor i accentuar el sabor caracteristic que li dona el fumat.
Jo la faig servir sobretot pel cuscús de verdures i cigrons. Peró també queda molt bé per acompanyar qualsevol carn o peix a la planxa o unes simples patates bullides.
La harissa és una salsa picant molt comuna a la gastronomia magribina. Està feta de pebrots vermells picants fumats, cilantre, all i carví (una especie de comí). Es comercialitza en pols, en pasta (la meva preferida) o en forma de salsa.
Normalment es mescla amb oli d'oliva perque perdi una mica la seva picantor i accentuar el sabor caracteristic que li dona el fumat.
Jo la faig servir sobretot pel cuscús de verdures i cigrons. Peró també queda molt bé per acompanyar qualsevol carn o peix a la planxa o unes simples patates bullides.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada