Cada divendres faig pizza per sopar. La deixo feta abans d'anar a ioga i així quan arribo només l'he de posar al forn. La recepta de la massa és:
Ingredients:
-6 cullerades soperes d'oli d'oliva
-100 ml de llet
-150 ml d'aigua
-1 cullerada de café de sal
-25 g de llevat fresc
-1/2 kg de farina
-1 pessic de sucre
-3 cullerades soperes de sèsam
-2 cullerades soperes de tomàquets secs (escaldats)
Ho barrejem tot i fem una bola. Deixem que fermenti durant 1,30 h tapat amb un drap en un lloc sec.
D'aquesta bola en faig 4 parts, amb una faig una pizza per 4 persones, i les altres 3 parts les congelo per altres divendres.
La d'avui era d'espinacs.
Bon profit.
Ingredients:
-6 cullerades soperes d'oli d'oliva
-100 ml de llet
-150 ml d'aigua
-1 cullerada de café de sal
-25 g de llevat fresc
-1/2 kg de farina
-1 pessic de sucre
-3 cullerades soperes de sèsam
-2 cullerades soperes de tomàquets secs (escaldats)
Ho barrejem tot i fem una bola. Deixem que fermenti durant 1,30 h tapat amb un drap en un lloc sec.
D'aquesta bola en faig 4 parts, amb una faig una pizza per 4 persones, i les altres 3 parts les congelo per altres divendres.
La d'avui era d'espinacs.
La pizza abans d'anar al forn |
La pizza sortida del forn |
es una mica ortopédica, no? les bledes son congelades? son del Mercadona?
ResponEliminaLa pizza aquesta no l'he tastat, pero la truita q ha portat el javier esta bonniiiiiiissima!
ResponEliminaAnna Oliva
ResponEliminaSegur que la pizza es molt bona, pero el Lel diu que si no la pots fer una mica mes rodona, clar que ell no sap que en realitat el que t'agrada es fer quadradets.