dimecres, 12 d’octubre del 2011

Albergínies

 La tardor és temps de carxofes, carbassons, espinacs i albergínies.
 Us donaré una recepta d' albergínies amb formatge de cabra (recepta de la Lali M.) que  he incorporat als   menus de casa , ja que les faig força sovint.
Ingredients:
- 1 albergínia
- 1 pot de salsa de tomàquet fregit
- formatge de "rulo" de cabra

Rento l'albergínia i la tallo a rodanxes una mica gruixudes. Les poso 5 minuts al microones perquè es facin una mica. Les acabo de coure a la graella fins que quedin ben marcades.
Sobre cada albergínia  poso una mica de salsa de tomàquet i una rodanxa de "rulo" de cabra.
Ho calentem al microones fins que el formatge es desfà.








Presentat sobre un llit de ruca és un entrant perfecte per una bona dieta mediterrània.



Que vagi de gust

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada