dimecres, 13 d’abril del 2011

Aire de Barcelona



Un cop cada dos mesos aproximadament anem a sopar les amigues de la facultat.Som 7 dones molt diferents que tenim un vincle en comú : la química.Al llarg dels anys s'ha anat afiançant la nostra amistat i ens hem anat encaixant unes amb les altres.Hem passat estones tristes i alegres.La majoria peró ,alegres i divertides.I encara que tenim una edat,riem molt i diem moltes bestieses.A més cada any fem un petit viatge un cap de setmana per desconnectar de la rutina diaria.Sóm la Dolo,l' Emma,la Lali,la Maite ,la Montse,la Pilar i jo.
Ahir tocava sopar i vam decidir fer una activitat a priori.Varem anar a un hamman al Born : "Aire de Barcelona".És un establiment d'oci que ofereix terapies relaxants utilitzant com a base principal l'aigua.Varem pasar per  piscines de tota mena : d'aigua freda(16ºC),d'aigua temperada(36ºC),d'aigua calenta(40ºC),d'aigua amb sal,d'hidromassatge.Després a la sauna per alliberar toxines i per últim ens varem fer un massatge per activar la circulació sanguínia.
I abans de sopar una cervesa  en una terrasseta.
Va ser una tarde complerta i diferent.
















2 comentaris:

  1. Ei Patri,
    És una passada de blog, això de cosir no és gaire lo meu, però la cuina m'atrau més. Les galetes són una passada!

    ResponElimina
  2. Hola a totes i tots els fans d'aquest blog. És fantàstic que la Patri tingui clar en què dedicar el seu temps d'oci i que ara, amb aquest blog, poguen veure tots les seves creacions!!!!!

    La veritat es que el dimarts ens ho vam passar bé!! Aquestes són les coses que donen els famosos moments de felicitat.

    un petó
    LALI

    ResponElimina