divendres, 28 d’octubre del 2011

Pot de vidre

Ja sabeu la deria que tinc per reciclar i aprofitar les coses.
Dues idees pels pots de vidre, que poden servir de gerros i de portallapis.









dijous, 13 d’octubre del 2011

"Kit" regal

L'altre día sopant amb uns amics vaig fer les galetes nórdiques per menjar amb formatges.
Com els hi van agradar molt els hi he fet un "kit" amb la recepta i els ingredients.
Perquè el regal sigui una mica més maco ho he posat dins d'un cistell que he  folrat coordinant dues robes amb tons torrats.
























dimecres, 12 d’octubre del 2011

Albergínies

 La tardor és temps de carxofes, carbassons, espinacs i albergínies.
 Us donaré una recepta d' albergínies amb formatge de cabra (recepta de la Lali M.) que  he incorporat als   menus de casa , ja que les faig força sovint.
Ingredients:
- 1 albergínia
- 1 pot de salsa de tomàquet fregit
- formatge de "rulo" de cabra

Rento l'albergínia i la tallo a rodanxes una mica gruixudes. Les poso 5 minuts al microones perquè es facin una mica. Les acabo de coure a la graella fins que quedin ben marcades.
Sobre cada albergínia  poso una mica de salsa de tomàquet i una rodanxa de "rulo" de cabra.
Ho calentem al microones fins que el formatge es desfà.








Presentat sobre un llit de ruca és un entrant perfecte per una bona dieta mediterrània.



Que vagi de gust

diumenge, 2 d’octubre del 2011

365+1

Ahir va fer un any que vaig començar aquest blog.
1any, 12 mesos, 52 setmanes, 365 dies, 8.760 hores, 525.600 minuts, 31.536.000 segons.
I 12 imatges per al resum :